Προφίλ

P o s i t i v e  (+)  ε ί ν α ι   η  φ ι λ ο σ ο φ ί α  μ α ς.

Το γραφείο μας δίνει έμφαση στο σχεδιασμό και την υλοποίηση κατασκευών, συνδυάζοντας τις εξατομικευμένες ανάγκες κάθε πελάτη μας, με τη δημιουργία χώρων υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας.

Οι αρχές σχεδίασης που ακολουθούμε έχουν ως κύριο άξονα τον άνθρωπο. Εστιάζουμε στην προσωπικότητα, τις αντιλήψεις και τις ανάγκες του πελάτη δίνοντας ταυτόχρονα το προσωπικό μας στίγμα, προτείνοντας “φρέσκιες” ιδέες που ανανεώνουν και εξελίσσουν την ποιότητα ζωής.

Κάθε χώρος που δημιουργείται έχει τη δική του ταυτότητα, προβάλλοντας τη μοναδικότητά του ιδιώτη ή της επιχείρηση, αναδεικνύοντας το προφίλ και το κύρος της.

Σημαντικά δημιουργικά εργαλεία του σχεδιασμού και της υλοποίησης των έργων που αναλαμβάνουμε είναι η επιλογή και χρήση φυσικών υλικών, ο οικολογικός σχεδιασμός και η ένταξη του κάθε κτιρίου στο φυσικό του περιβάλλον. Συνδυάζοντας τη γνώση και την εμπειρία, τη δημιουργική φαντασία και τη θετική διάθεση, συνθέτουμε ιδέες και λύσεις βασισμένες στη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα της κάθε περίπτωσης.

Η ομάδα του αρχιτεκτονικού γραφείου Positive + Architects απαρτίζεται από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, μηχανολόγους, τοπογράφους και διακοσμητές που δραστηριοποιούνται στον τομέα μελετών-κατασκευών πάνω από μια δεκαετία και ειδικεύεται στις κατασκευές και στις ανακαινίσεις γραφείων καταστημάτων και κατοικιών, υλοποιώντας τα έργα που αναλαμβάνει με ταχύτητα, ποιότητα και συνέπεια.

Το γραφείο λειτουργεί με έδρα στο κέντρο της Αθήνας με υπεύθυνη την αρχιτέκτονα μηχανικό Αικατερίνη Ευθυμίου.

Χάρη στο καινοτόμο project: «6 νέες κατοικίες από containers, στον Αγ. Ι. Ρέντη», η τελευταία έλαβε μέρος στο Διαγωνισμό για το «Διεθνές Βραβείο Ελληνίδας» (GIWA)- Greek International Women Awards, που έλαβε χώρα στο Λονδίνο, το Δεκέμβρη του 2017 και επιλέχθηκε στις 5 τελικές υποψηφιότητες, στην κατηγορία “Arts&Design”.

©2021 Αικατερίνη Ευθυμίου. Εγκατάσταση, παραμετροποίηση και φιλοξενία από τη Νέσσος Πληροφορική

Skip to content